Draci Baseball

Fanoušci na stadionu Draků? Snad již brzy!

Aktuální vládní opatření sice již umožňují menší počet fanoušků na stadionech. Vedení Draků se však zatím rozhodlo tohoto nevyužít. A proč?

Management Draků a hráči áčka by rádi přivítali fanoušky na ochozech MBS. Nicméně všichni cítíme, že baseball je o svobodě, divák se má pohybovat volně po stadionu, koupit si hotdog, pivo. Divák má sledovat, jak se hráči na hřišti snaží trefit kulatou pálkou kulatý míč a v případě úspěchu svého týmu i projevit radost. 

V ostrém kontrastu jsou aktuální vládní nařízení – respirátor, rozestupy, evidence návštěvníků, či zákaz konzumace jídla. Nechceme obcházet vládní nařízení, která po celou dobu pandemie striktně dodržujeme. Draci Brno vždy respektují řády a pravidla! Proto pro vás hledáme řešení, které vás omezí co nejméně. 

Již v tomto víkendu testujeme provoz restaurační zahrádky a pro příští týden bychom rádi otevřeli rezervační systém pro stovku diváků, kteří si budou moci užít baseball od stolku naší restaurace, tak jak se sluší a patří. Dokud se tak nestane, tak můžete všechna naše utkání sledovat prostřednictvím Draci TV.

Pro klub jsou fanoušci tím nejdůležitějším a děláme vše proto, aby váš návrat na tribuny proběhl v plné parádě a s plným servisem. Věřme, že se společně potkáme všichni co nejdříve. MY JSME DRACI!